Було лише 65: Помер геніальний режисер фільмів "Ноттінг Хілл" і "Моя кузина Рейчел"

Британський режисер Роджер Мічелл, який подарував світові популярну мелодраму "Ноттінг Хілл" з Джулією Робертс і Х'ю Грантом, помер у віці 65 років. Сім'я Мічелла оголосила, що він помер 22 вересня, але не назвала причину смерті, повідомляють Патріоти України із посиланням на NY Post.

Мічелл був театральним режисером, знімав фільми для великого екрану і ТБ. Найбільшим комерційним хітом для нього стала романтична комедія "Ноттінг Хілл" про невдалий роман між кінозіркою (Джулія Робертс) і власником лондонської книгарні (Х'ю Грант). Після виходу в 1999 році він якийсь час був найкасовішим британським фільмом в історії.

Серед інших популярних фільмів Мічелла - екранізація роману Джейн Остін "Доводи розуму", драма з Беном Аффлеком "В чужому ряду", касово успішна комедія з Рейчел МакАдамс "Доброго ранку" і трилер з Рейчел Вайс "Моя кузина Рейчел".

Його останньою роботою стала комедійна драма "Герцог" (2020), прем'єра якої запланована на 2021 рік.


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...