Було начинене вибухівкою? У Криму пенсіонер підірвався в авто, яке йому здали на ремонт окупанти

У тимчасово окупованому Криму чоловік підірвався в автомобілі ВАЗ-2109. Транспортний засіб йому здали на ремонт російські окупанти. Внаслідок вибухів 69-річний Геннадій Кабикін загинув на місці події. Про це пишуть російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Інцидент стався у селі Волочаївка Роздольненського району у захопленому росіянами Криму. Там чоловік займався ремонтом автомобілів. У момент, коли він ремонтував ВАЗ-2109, транспортний засіб вибухнув.

Згодом стало відомо, що машину на ремонт пенсіонеру пригнали російські окупанти. Крім того, цю інформацію росЗМІ підтвердили в екстрених службах анексованого півострова. Наразі окупанти намагаються з'ясувати причини та обставини вибуху.

Нагадаємо, в ніч проти 26 липня Сили оборони України вдарили 8 ракетами ATACMS по військовому аеродрому "Саки" в Новофедорівці у тимчасово окупованому Криму. В результаті атаки знищено два російські винищувачі та РЛС "Небо".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...