Було не до сміху: Відома українська співачка впала на сцені під час концерту (фото, відео)

Українська співачка Ірина Федишин поділилася з шанувальниками відео, на якому показала, як впала під час свого концерту. За її словами, на той момент їй було не до сміху, передають Патріоти України.

Відповідний ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. За її словами, таке з нею сталося лише один раз. Як стало відомо, на сцені Федишин впала під час шоу "Ти тільки мій".

"Щось пішло не так... Тобто нога пішла не туди, тобто підбори були трошечки зависокі", – розповіла співачка. Артистка зазначила, що головне в такій ситуації – не панікувати.

Крім того, вона додала, що тепер на це взуття дивиться з острахом, хоча таких високих підборів у неї багато. "Але саме ці мене лякають. Мабуть, психосоматика спрацьовує", – підсумувала Федишин.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...