Було ще двоє людей: Бутусов розповів, хто прилетів в Україну в літаку з Коломойським

Раніше в Дніпро вже повернувся бізнес-партнер Коломойського Геннадій Боголюбов.

Ігор Коломойський повернувся в Україну не сам. Ілюстрація: Економічна правда.

Стали відомі подробиці повернення відомого українського олігарха Ігоря Коломойського в Україну в ніч на четвер, 16 травня. Ними поділився український журналіст Юрій Бутусов, розповівши, хто прилетів в Україну разом з Коломойським, передають Патріоти України.

"Ігор Коломойський прилетів чартером з Тель-Авіва в Дніпро о 2.55 ночі. Разом з ним прилетіли двоє людей - бізнесмен Тимур Миндич і народний депутат фракції "Відродження" Андрій Шипко. Коломойський не перебуває у розшуку, на його ім'я стоїть тільки індекс інформування про приліт і відліт при проходженні контролю, так що контроль він пройшов без проблем", - уточнив він.

Крім того, за його словами, раніше в Дніпро вже повернувся бізнес-партнер Коломойського Геннадій Боголюбов. Він прибув в Дніпро 12 травня о 18:00 чартерним рейсом. Так, Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов прямо або побічно володіли більш 91,5% акцій Приватбанку.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...