Було схоже, ніби хтось узяв його за руку": Родина принца Філіпа розповіла, якою була його смерть

9 квітня не стало принца Філіпа, і смерть його була дуже спокійною і тихою. Про це після служби в Королівській каплиці Всіх Святих у Віндзорі розповіла його невістка Софі Уессекська, пише Page Six, передають Патріоти України.

"Його смерть була такою легкою. Було схоже, ніби хтось узяв його за руку, і він пішов, - сказала дружина 57-річного принца Едварда, молодшого сина принца Філіпа і Єлизавети II. - Це було дуже, дуже мирно, і це все, чого можна хотіти, чи не так. Я думаю, це набагато легше для людини, який йде, ніж для тих, хто залишається".

Принц Едвард додав, що хоча його батькові було майже 100 років, і перед смертю він місяць провів у лікарні і переніс операцію на серці, його смерть стала для сім'ї шоком.

"Як би людина не намагалася підготуватися до подібного, це все одно жахливий шок. І ми все ще намагаємося з цим змиритися. Це дуже і дуже сумно", - сказав він. Другий син Філіпа і Єлизавети принц Ендрю сказав, що смерть батька залишила в житті королеви "величезну порожнечу".

"Він був чудовою людиною, - сказав репортерам 61-річний принц. - Я любив його як батька. Він був таким спокійним. Він завжди був тим, до кого можна прийти, і він завжди слухав. Ми втратили дідуся нації. Мені дуже шкода і я підтримую мою матір, яка переживає це більше, ніж усі інші. Вона сказала, що це залишило величезну порожнечу в її житті". Принца Філіпа поховають 17 квітня на території Віндзорського замку. Церемонія транслюватиметься по телебаченню.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...