Було страшно за дітей: Дружина Єфремова, який влаштував смертельну ДТП, розповіла про його товаришів по чарці

Дружина актора Михайла Єфремова, який влаштував аварію в понеділок, 8 червня в Москві, розповіла про страх за дітей в моменти коли її чоловік нестримно пив, передають Патріоти України.

Софія Круглікова зазначила, що з 16 березня перебуває на дачі в самоізоляції через пандемію коронавірусу. За її словами, п'яний Єфремов вийшов з їхнього будинку в Плотниковому провулку і сів за кермо свого автомобіля.

"Куди він від будинку поїхав, я не знаю", - підкреслила вона. Коли вона почула, що сталося, хотіла відразу ж поїхати в Москву, але не зробила цього. "А мені кажуть: не їдь, там люди зібралися", - додала Круглікова. Вона пояснила, що мова йде про "знайомих по лазні", "якихось мужиків".

"Я їх зовсім не знаю, вони часто зустрічаються, випивають разом. І боюся їх, чесно кажучи. Коли мені грубим голосом говорять "не рипайся, сиди вдома", - мені за дітей страшно стає. Я в цю компанію не ходок", - сказала вона. За її словами, Єфремов їй розповідав, що вони кудись їздять разом, в Грецію, на Афон вони їздили.

"Жінкам там не місце", - говорив він мені. Вони з якихось органів, чи що?" - додала Круглікова. Дружина артиста розповіла, що після смерті його матері і Галини Волчек Єфремов "зривався з котушок зовсім, він пив дуже сильно". Варто відзначити, що на даний момент Єфремова примусово відвезли на допит за постановою слідчого.

Нагадаємо, ввечері 8 червня Єфремов п'яним влаштував аварію в центрі Москви, в результаті чого другий водій незабаром помер в лікарні через втрату крові.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...