Було вже занадто пізно: У Рівному чоловік із коронавірусом помер на порозі лікарні

У Рівному 57-річний пацієнт, у якого діагностували коронавірус, помер буквально на порозі міської лікарні. Про це повідомляє "Рівне Медіа" з посиланням на слова заступника головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги Олега Ушкевича.

За його словами, чоловік перебував у вкрай тяжкому стані і потребував негайної госпіталізації. Напередодні він потрапив до обласного центру психічного здоров'я з діагнозом алкогольний делірій (психічний розлад - Ред.). Там у нього виявили коронавірус, двобічну полісегментарну пневмонію, дихальну недостатність та низьку сатурацію. Керівництво закладу викликало швидку, щоб відвезти пацієнта до реанімаційного відділення центральної міської лікарні.

"Пацієнта поклали у карету "швидкої", підключили до кисню, надавали всю необхідну допомогу, відповідно до затвердженого протоколу. Практично підвезли на поріг до приймального відділення, коли в нього зупинилось серце, і він помер. Про подію повідомили поліцію", - розповів Олег Ушкевич.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...