Були без документів: На кордоні України затримали громадян Німеччини та Італії (фото)

Трьох чоловіків, громадян Німеччини та Італії, затримали українські прикордонники. Вони на мотоциклах перетнули українсько-румунський рубіж поза пунктом пропуску. Любителі екстриму не мали з собою документів. Про це інформує Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Тож прикордонникам довелося урізноманітнити активний відпочинок «гостей» офіційними формальностями – складенням адмінпротоколів.

«Нині іноземці перебувають у прикордонному підрозділі. Згодом мандрівників в порядку реадмісії передадуть прикордонникам Румунії», – розповіли в ДПСУ.


Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...