Були особливі обставини: У СЕТАМ розповіли, чому виставили на аукціон жіночі труси

Напередодні Мережу облетіли фотографії кількох пар жіночих трусів, виставлених на аукціоні СЕТАМ, інформують Патріоти України.

Про те, що виконавча служба конфіскувала білизну «за борги» і тепер її продають за ціною від 19 грн, написало навіть BBC. Як повідомляє пресслужба СЕТАМ, 36 лотів з жіночою нижньою білизною виставили на продаж після того, як конфіскували її в людини, яка незаконно торгувала білизною на тротуарі в Кривому Розі. Людина є боржником в рамках кримінального провадження — так називають особу, на яку покладають зобов’язання щодо виконання рішення. «Торгівля здійснювалася особою, яка перебувала поза торговими мережами та з об'єктів в невстановленому для цього місці», — пояснили в пресслужбі.

У серпні 2020 року суд в Кривому Розі Дніпропетровської області ухвалив рішення оштрафувати порушника і конфіскувати товар, який він продавав — ті самі труси. «Рішення про конфіскацію підлягає виконанню органами державної виконавчої служби… Відповідно до Конституції України, судове рішення є обов’язковим до виконання», — додали в СЕТАМ.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...