Були шоковані: На Буковині рідним привезли тіло не того військового - побачили, коли відкрили труну

У село Топорівці Чернівецької області привезли тіло не того військового Про це повідомили на Facebook-сторінці Топорівської територіальної громади, передають Патріоти України.

1 січня місцеві жителі вийшли зустрічати полеглого земляка, воїна Йосифа Чубея. Після того, як домовину із загиблим бійцем привезли рідним, родичі попросили відкрити труну, і побачили, що там лежав інший військовий.

"Сталася подія, яку, на жаль, майже неможливо передбачити. Сьогодні, у перший день Нового року, громадяни вийшли зустрічати Героя. Тільки Герой не з Топорівців.

Це вже стало відомим, коли рідні попросили відкрити домовину. Осіб, які поїхали за тілом Героя запевнили, що це тіло Чубея Йосифа. Це було підтверджено документально.

Сподіваємося, що все ж таки, наші громадяни, які вийшли зустріти воїна, зробили добру справу, адже чужих Героїв не буває. І цього Героя десь також мали зустрічати. На жаль, це війна. Такі випадки трапляються. Сподіваємось на розуміння", – зазначили у Топорівській ТГ.

За інформацією "Суспільного", наразі тіло невідомого військового, якого привезли в громаду, направили на судово-медичну експертизу.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...