Були тверезими і полювали на лисицю: Стали відомі подробиці загибелі патрульного у Чернігівській області

У Чернігівській області під час полювання загинув 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління Максим Тимошенко. Фатальний постріл здійснив його кум - начальник Чернігівського районного управління ДСНС 39-річний Ігор Довгопол, передають Патріоти України.

Про це повідомляє видання "Високий Вал" з посиланням на газету "Гарт". 37-річний правоохоронець помер у ніч проти 29 листопада в реанімації Чернігівської обласної лікарні внаслідок вогнепального поранення у скроню. Його він отримав під час полювання з друзями поблизу села Травневе Городнянської громади. Постріл зробив його кум – начальник Чернігівського районного управління ДСНС 39-річний Ігор Довгопол.

Відомо що на полюванні їх було троє - Максим Тимошенко, Ігор Довгопол та Михайло Сфера. Усі троє чоловіків були родом із Городні, тому вони обрали місцем полювання містину поруч. Чоловіки мали при собі відстрільні картки та документи на зброю. За попередніми даними, спиртного вони не вживали.

Як розповіли учасники полювання, близько 11:30 за 3 кілометри від Городні Ігор Довгопол зробив постріл з рушниці 12-го калібру у лисицю. Одна з дробинок картечі влучила у голову Максима Тимошенка. Є припущення, що він змінив позицію на полюванні. Також не виключають, що дробина могла зрекошетити, оскільки на автомобілі, біля якого перебував поранений, ушкоджень від дробу не виявили. У загиблого Максима Тимошенко залишилися дружина Олена та 13-річна донька Єлизавета.

Обставини трагедії з'ясовує Державне бюро розслідувань. Відкрили провадження за ч.1 ст.119 КК (вбивство з необережності), яка передбачає від 3 до 5 років ув'язнення. Повідомити про підозру Ігорю Довгополу мають найближчим часом.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...