Були викрадені в присутності... охорони: Речі загиблого у ДТП із Ярославським повернули в морг

16 лютого в морг повернули речі чоловіка, що загинув у ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Напередодні їх було викрадено, попри присутність охорони. Поліція буде з'ясовувати, як таке могло статися, і чи речі не змінено і не пошкоджено. Про це ЗМІ стало відомо з особистих джерел, передають Патріоти України.

Нагадаємо: про зникнення речей загиблого, які мали пройти експертизу, стало відомо 15 лютого. Повідомляється, що злому не було. Хто саме вчинив крадіжку та як – встановлюватимуть правоохоронці. Як стало відомо нашому виданню, напередодні там виставили пост поліції для охорони, оскільки надійшла інформація, що люди бізнесмена збираються викрасти труп, що є безпрецедентним кроком.

Зі свого боку, у ГУ Нацполіції Харківської області стверджували, що до втрати речових доказів спричинило недбале ставлення до своїх обов'язків працівників моргу. Також ситуацію прокоментував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, наголосивши, що спроби сфальсифікувати справу продовжуються. Він зазначив, що за фактом зникнення речей з моргу негайно проведено 11 невідкладних обшуків.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів. Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне", – зауважив Монастирський.

Міністр закликав бізнесмена Ярославського, який може бути причетний до смертельної ДТП 9 лютого під Харковом, якнайшвидше повернутися в Україну. За словами чиновника, правоохоронці мають до нього багато запитань.

Джерело: Обозреватель

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...