Бумеранг повернувся: Під Ростовом шукають "героя СВО", який вбив двох фермерів та відрізав їм вуха

Російського військового Артема Букотіна, який був завербований у ЗС РФ у в'язниці, оголосили у розшук. Окупант підозрюється у жорстокому вбивстві двох російських фермерів із застосуванням тортур у Ростовській області. Про злочин повідомили російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За даними слідства, військовий зі своїм спільником розправилися з двома співробітниками сільгоспкооперативу "Верхоломів". Тіла жертв були виявлені 4 квітня через два дні після зникнення: одне було заховано у багажнику автомобіля, друге виловили з річки Сал.

На трупах знайдено сліди жорстоких тортур. Фермерів катували ножем, одному з них відрізали вухо. Добивали злочинці своїх жертв перерізанням горла.

З'ясувалося, що головний підозрюваний Букотін має дуже багате кримінальне минуле. Він мав бути у в'язниці, але його помилував диктатор Путін для участі у війні проти України. Зек навіть отримав медаль "За відвагу". Другий підозрюваний, особа якого ховається, також був раніше судимий за викрадення авто та поножовщину.

Кримінальну історію прокоментував журналіст Денис Казанський у Telegram. Він нагадав, що лише кілька тижнів тому російські силовики показово на камеру відрізали вухо одному з ймовірних терористів, які напали на "Крокус Сіті Холл". За ці тортури ніхто не був покараний.

"Усього тиждень тому вся Росія аплодувала садистам, які відрізали вуха таджикам. І ось уже флешмоб покотився країною. Так буває, коли насильство і тортури стають нормою і пропагуються на рівні держави", - написав Казанський.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...