Бумеранг прилетів, звідки не чекав: У Росії поліцейські побили одноногого "героя СВО" (відео)

У республіці Комі наочно продемонстрували своє ставлення до так званих "ветеранів СВО", які повірили кремлівському диктатору Володимиру Путіну, коли той назвав їх новою елітою РФ. У соцмережах з’явилося відео, як місцеві силовики б’ють одноногого учасника війни проти України, передають Патріоти України.

Як повідомляється, повернувшись додому, окупант, як це заведено у російських військових, пішов у запій. Оточуючим влаштований ним дебош не сподобався, у зв’язку з чим вони викликали поліцейських, однак «героя» це не зупинило, і він одразу почав кидатися на них, вихваляючись своїми «зв'язками».

«Сатаєва знаєш? Сатаєв мій друг. Тобі пиз*а. Пиз*а тобі. Ее, ти, чеченська їб*на морда. Ти, чеченська їб*на морда. Тобі пиз*а. Я лівим оком не бачу. Іди сюди, су*а», — все не вгамовувалася п’яна «еліта». Силовики терпіти зухвалу поведінку «захисника» не стали та почали його бити.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...