Бунт електорального поля Зеленського: У поліцейського, якому в Нових Санжарах влучили каменем в обличчя, струс мозку

Нові Санжари абсолютною більшістю голосували на президентських виборах за Володимира Зеленського. Що не так?

Співробітник поліції, якому влучили каменем в голову під час зіткнень в Нових Санжарах 20 лютого, досі перебуває в лікарні. Про це на брифінгу в суботу заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, повідомляють Патріоти України.

"Щодо поліцейського, якому кинули бруківку у голову. У нього струс мозку, він досі у лікарні, накладено 6 швів на обличчя. Є той, хто кинув (камінь. — Ред.), і ця людина буде відповідати на напад на поліцейського", - сказав Геращенко.

Нагадаємо, увечері 19 лютого серед жителів Нових Санжар почала поширюватися інформація про те, що в місцевий медичний центр мають доставити українців, вивезених із китайської провінції Ухань. Дізнавшись про цю новину, кілька десятків жителів Новосанжарської і сусідньої Лелюхівської громади зібралися біля медичного центру. В'їзди в Нові Санжари і Лелюхівку заблокували місцеві автомобілісти.

Джерело: Укрінформ

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...