"Бунт на кораблі": У Facebook збираються звільнити Цукерберга

Акціонери зажадала прибрати засновника Facebook з посади голови

Фото з відкритих джерел

Група акціонерів компанії Facebook зажадала зняти Марка Цукерберга з посади голови правління, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайті Комісії з цінних паперів і бірж США.

Так, акціонери не задоволені тим, що вартість компанії впала на тлі скандалів про втрату даних Інвестори вимагали розглянути питання про позбавлення Цукербрега привілеїв та усунення з поста генерального директора.

Зазначається, що автори ініціативи включили її в план обговорення на річному зібранні, яке має відбутися 30 травня.

Акціонери повідомляють, що з липня 2018 року оцінна вартість Facebook обрушилася на 40% через рішення керівництва і правління, які не змогли захистити вартість акцій. Автори вимоги підкреслюють, що в компанії зберігається дискримінація деяких акціонерів: ряду власників акцій надається більше прав голосу.

Також ще одна заява прямо вимагає призначити головою ради директорів компанії незалежного директора замість Марка Цукерберга. Ця пропозиція передбачає розподіл посад генерального директора та голови правління.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Facebook має намір залучити штучний інтелект до модерації профілів померлих користувачів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...