Буремні Бровари: Під Києвом чоловіки з пістолетом та арматурою жорстоко побили водія Lexus (фото)

У місті Бровари Київської області трапився конфлікт між водіями автомобілів "Mercedes" та "Lexus", який переріс у ДТП та бійку, інформують Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України, НП сталася у суботу, 27 березня. Як уточнили правохоронці, суперечка виникла через минулі боргові зобов’язання. "Тому, 39-річний водій та 45-ти і 24-річний пасажири авто "Mercedes" з пістолетом та металевою палицею кинулися до водія авто "Lexus", пошкодили йому авто та завдали тілесних ушкоджень. Його доправлено до лікарні зі струсом мозку", – йдеться у повідомленні.

Водія та пасажирів авто "Mercedes" затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а обидві автівки вилучені та доставлені на майданчик тимчасового тримання.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про повідомлення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд", – зазначили у Нацполіції.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...