Буревій "Денніс": У Британії через негоду загинули люди, річки виходять із берегів (фото)

По всій країні через сильний вітер скасували сотні рейсів.

На Велику Британію насунувся буревій "Денніс". Він приніс з собою сильні вітри та опади. Британська метеорологічна служба видала понад 250 попереджень про небезпеку повеней у Англії, Шотландії та Уельсі, передають Патріоти України із посиланням на DW.

Очікується, зокрема, що з берегів може вийти річка Ніт в Південному Уельсі, а місцеві ЗМІ вже повідомили, що у місті Понтіпул розлилась річка Тафф. За добу в уельському місті Тредегар випало понад 105 мм опадів. На місто Абердарон обрушився вітер швидкістю 146 км/год. Для допомоги населенню задіяли 75 військовослужбовців та 70 резервістів.

15 лютого на східному узбережжі Британії в Північному морі знайшли тіла двох чоловіків, які потонули під час буревію. По всій країні через сильний вітер скасували сотні рейсів. Рух потягів порушувався.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...