"Буря наближається": 58-річний Майк Тайсон вразив фанатів підготовкою до бою (відео)

Легенда боксу Майк Тайсон продовжує готуватися до бою з блогером-боксером Джейком Полом, який відбудеться 15 листопада. Тайсон опублікував в Instagram з одного зі своїх тренувань, передають Патріоти України.

Багато користувачів відзначили чудову форму Тайсона та пророкують Джейку Полу поразку. «Спокійніше, коли буря наближається», — підписав відео Майк.

«Він, на мій погляд, не виглядає в поганій формі, не знаю, про що говорять деякі люди», «Навіть 10% Майка Тайсона достатньо, щоб впоратися з цим хлопцем», «Подивіться на спину Майка! Він буквально як людина-пітбуль», «Похорон Пола теж буде документальним фільмом Netflix?», «Шия виглядає неймовірно! Як у старого Майка!» — написали у коментарях.

Слід зазначити, що бій викликав великий резонанс, зокрема, через велику різницю у віці між бійцями. Тайсону 58 років, тоді як Полу — 27.

Бій Джейка Пола та Майка Тайсона запланований на 15 листопада в Арлінгтоні, штат Техас.

Поєдинок, який був санкціонований як професійний, мав відбутись 20 липня, проте його перенесли через загострення виразки у Майка. Ветерану боксу рекомендували протягом наступних кількох тижнів виконувати мінімальні або легкі тренування. 58-річному Тайсону навіть знадобилась медична допомога під час перельоту з Маямі до Лос-Анджелесу.

"Упродовж трьох днів не могла їсти та пити": На Волині вагітна жінка отруїлася грибами і втратила дитину

понеділок, 21 жовтень 2024, 16:30

У п’ятницю, 18 жовтня, на Волині "швидка" доправила до обласного перинатального центру вагітну жінку з отруєнням грибами. На жаль, дитина на той час уже внутрішньоутробно загинула. Про це повідомили у Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства...

"Дитино моя, не сумуй, я щаслива": Букініст знайшов у старій книзі лист із розповіддю сина про візит покійної матері (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 16:00

Рукопис 239-річної давнини, в якому детально описано "примарний візит", що призвів до непритомності чоловіка, був знайдений у коробці зі старими документами. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України. В офіційних документах розповідаєтьс...