Бутусов вказав на дивні обставини з потраплянням у полон вісьмох бійців ЗСУ

ЗСУ на ДонбасіЗдача у полон восьми українських бійців на Донбасі – це демонстрація кадрових проблем армії на шостому році війни. На цей нюанс звернув увагу військовий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України. За його словами, українські військові "самі заїхали у руки ворога".

"Військові у фронтовій зоні сідають в машину, але... не беруть із собою зброї! На війні, без зброї. Вісім осіб. Вони не в змозі запропонувати маршрут. Не вивчають взаємодію з іншими частинами, і які блок-пости вони повинні проїхати. Вони, ймовірно, керувалися навігатором, ну, буває, заплуталися. Але ж вони проїхали два наших блок-пости два! І чомусь не запитали дорогу, не уточнили обстановку", – обурився він.

Бутусов назвав таку ситуацію жахливою і абсурдною. "Сподіваюся, службове розслідування буде об'єктивним. Людей треба рятувати, їх життя важливіші за все, але, на жаль, наших полонених ворог швидко не віддає, як показує практика. Не можна допустити повторення таких же сумних випадків", – резюмував журналіст.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...