"Бути підписаним не означає погоджуватися": Галкін перейшов на українську мову і прокоментував свій зв'язок з артистами-путіністами

Російський гуморист Максим Галкін показав відео з концерту в Тель-Авіві відомої російської групи "Бі-2". На захід він пішов разом з дружиною Аллою Пугачовою.

Попри те, що Максим відразу після 24 лютого відкрито підтримав Україну і заявив про свою позицію проти війни, у шанувальників все ж залишилися питання.

Наприклад, підписниця з України запитала у коміка про те, чому той досі в Instagram підписаний на артистів-путіністів, повідомляють Патріоти України.

"Все, звичайно, добре, але питання. Чому ви досі підписані на Гагаріну, Газманова, Бабкіну, Долину, Баскова та інших "людей", які підтримують війну? А вони на вас ... " - написала дівчина українською.

Максим вирішив перейти на українську І відповів (орфографія збережена): "Спасибі за питання. Бути підписаним – не означає, бути з ними згодним. І не означає, що я продовжую спілкуватися з ними. Були в моєму житті випадки, коли передоплата означала підтримку, але в цій ситуації це не так. Від мене деякі колеги/друзі відписалися – не хочу бути дріб'язковим і подібним до них. Спостерігаю глибину падіння".

Як Максим Галкін підтримує Україну

Ще навесні артист заявив, що частину коштів зі своєї концертної діяльності він передаватиме на підтримку українському народу, який страждає через кровожерну політику Кремля. За це та інші антивоєнні висловлювання Галкін був визнаний "іноагентом" на території рідної країни.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...