"Бути собою, бути справжньою, бути сміливою": Тіна Кароль предстала без макіяжу і ретуші на обкладинці українського глянцю (фото, відео)

Тіна Кароль стала зіркою нового випуску журналу ELLE Україна. 38-річна співачка прикрасила обкладинку другого друкованого номера глянцю з початку повномасштабної війни.

Артистка взяла участь у фотосесії без макіяжу, з яким її звикли бачити фанати. Також редактори вирішили відмовитися від ретуші, тому на світлинах Кароль має максимально натуральний вигляд.

"Попри війну ми продовжуємо жити, творити та захищати ДНК нашої країни. Сьогодні вкрай важливо жити в ногу з часом, відчувати його пульс. Актуальна тенденція цього дня: щирість і "трушність", бути собою, бути справжньою, бути сміливою", - говорить Кароль.

"Війна для мене розпочалася 2014 року. І що б мені не пропонували на тому кінці телефону, жодних компромісів не могло бути. Для мене не новина - бути патріоткою. Не новина - бути з Україною. Я не прокинулася з прозрінням, які неадекватні в нас сусіди. Це було зрозуміло ще десять років тому, якщо не раніше", - ділиться Тіна в інтерв'ю.

Думки підписників Тіни Кароль в Instagram щодо фотосесії розділилися. Для когось знаменитість без макіяжу виглядає молодшою за свій вік, а комусь її образ не сподобався.

"Тіна ніби 16-річна дівчинка, це так круто", - пишуть фанати. - "Природна краса – найкраще, що може бути в жінці". "Така молода без мейку, дякую за чесні кадри без ретуші".

"Не хочу образити, але на першому та майже на всіх фото виглядаєте як жінка за 50", - зазначили критики. - "Сама на себе не схожа". "Дуже невдалі фото, +15 років".

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...