Був чемпіоном і в спорті і в житті: В боях з російськими загарбниками загинув провідний український спортсмен

Роман Головатюк

На війні проти російських загарбників загинув відомий на весь світ кікбоксер із Кам'янця-Подільського 28-річний Роман Головатюк. Про це в суботу, 31 серпня, повідомив Комітет молоді і спорту Верховної Ради, передають Патріоти України.

“31 серпня стало відомо про загибель призера Всесвітніх ігор, заслуженого майстра спорту України Головатюка”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спортсмен гучно заявив про себе на всю Україну та за її межами у 22-річному віці, коли виборов медаль на Х Всесвітніх іграх у Польщі 2017 року.

"І після цього продовжив визначну спортивну кар'єру: ЗМС з кікбоксингу WAKO, фіналіст Всесвітніх ігор, чемпіон світу, багаторазовий володар Кубків світу та Європи, багаторазовий чемпіон України. Славетний атлет, справжній українець, воїн і герой", - йдеться далі в повідомленні.

Як повідомила Кам'янець-Подільська міська рада, "за покликом серця Роман полишив спортивну кар'єру, і з перших днів війни добровольцем пішов туди, де був потрібен".

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...