Був членом партії Путіна: У Росії раптово помер заступник гендиректора великої енергокомпанії

У Росії раптово помер ще один високопоставлений керівник. Перший заступник гендиректора компанії "Якутськенерго" Ігор Шкурко помер у слідчому ізоляторі, передають Патріоти України.

Відомо, що чиновника заарештували 31 березня за підозрою в отриманні хабара розміром кількасот тисяч рублів. Після цього партія "Єдина Росія", в якій був високопоставлений керівник, поспішила призупинити його членство.

У вівторок, 4 квітня, місцеві видання з посиланням на джерела повідомили, що 49-річний Шкурко скоїв самогубство у слідчому ізоляторі в Якутську. Незабаром Управління ФСВП РФ щодо Якутії підтвердило цю інформацію, уточнивши, що ознак кримінальної смерті не виявлено. Як пише видання, Шкурко відповідав за технічне керівництво компанією "Якутськенерго".

Не прогадайте! Які долари не приймуть в банках та обмінниках - ось що обов'язково треба перевірити

вівторок, 14 травень 2024, 16:44

В Україні частину купюр банки та обмінники можуть не приймати для обміну. Замість цього такі долари можуть прийняти на інкасо: таку послугу надають не всі банки, при тому купюри приймуть зі сплатою комісії. . Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. Згідно ...

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...