"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України.

«Колектив Верховного Суду висловлює щирі співчуття рідним і близьким Леоніда Миколайовича, поділяючи їхні скорботу та біль від цієї непоправної втрати. У серцях усіх, хто знав Леоніда Лобойка, назавжди залишиться памʼять про нього як про добру, мудру і чуйну людину», — йдеться в повідомленні.

28 вересня близько 13:00 росіяни вдарили безпілотником по приватному автомобілю у Козачій Лопані Харківської області, внаслідок чого загинув цивільний чоловік.

Пізніше того ж дня прокуратура Харківської області повідомила, що загиблим внаслідок удару по цивільному авто в Козачій Лопані є 61-річний суддя Верховного суду, який розвозив гуманітарну допомогу місцевим мешканцям. Крім того, були поранені три жінки, вони госпіталізовані повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Не можу дивитися на неї, як раніше": Дружина вразила чоловіка дивною харчовою звичкою

субота, 28 вересень 2024, 21:04

У всіх нас є улюблені комбінації закусок, про які ми воліємо не зізнаватися, але коли один чоловік застав свою дружину за вживанням одного продукту, він був приголомшений. Про це повідомляє видання Мirror, передають Патріоти України. "Щойно застав свою...

"Дарма я довіряв деяким командирам...": Герой України, який воює з часів АТО, зізнався, про що шкодує (відео)

субота, 28 вересень 2024, 20:44

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес у програмі «Віддушівдушу» розповів про що шкодує, передають Патріоти України. «Багато чого не допрацював, не виправив. Ми н...