"Був хлопчик...": ЗМІ дізналися про дитину Пугачової і Кіркорова, яка померла

Алла Пугачова

Нещодавно в ефір на росТВ вийшла передача "Основано на реальных событиях", присвячена Аллі Пугачовій і її чоловікам, які поділилися інтимними історіями з особистого життя. Зокрема, з'ясувалася правда про спільну дитину Пугачової і Філіпа Кіркорова, повідомляють Патріоти України

Виявилося, примадонні насилу вдалося завагітніти в шлюбі з Кіркоровим, зважаючи на те, що раніше їй поставили діагноз "безпліддя" через невдало зроблений аборт.

У Алли Пугачової довгий час була тільки одна дитина – дочка Крістіна від першого чоловіка Міколаса Орбакаса. Коли вона вийшла заміж за Євгена Болдіна, який займався всіма її справами, стало відомо, що вона вагітна. Однак артистка була на піку популярності – давала один концерт за іншим, випускала пісні, що ставали хітами, тому ні про яку дитину і мови не було.

"У той час думати про дітей було просто безглуздо. У неї не було на це часу. Для неї сім'єю була її робота", – розповів в інтерв'ю Євген Болдін

Примадонні довелося зробити аборт, наслідки якого негативно відбилися на здоров'я, зокрема на репродуктивну функцію. Однак їй, завдяки старанням зарубіжних лікарів, вдалося завагітніти в шлюбі з тоді ще молодим співаком Філіпом Кіркоровим.

Батько Філіпа Бедрос Кіркоров розповів, що вагітність 49-річної примадонни проходила добре, проте раптово у неї трапилася трагедія – викидень.

"Вона говорила, що підняла там щось... Напевно онука Микиту (сина Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова)", – розповів батько Філіпа.

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло, на все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона хотіла дуже. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілося цього щастя", – пояснив, в свою чергу, Філіп Кіркоров. На той момент йому було всього 27 років, а Пугачовій– 49.

Після викидня Алла полетіла до Швейцарії, в одну з клінік в Цюріху. Артистка нібито впала в депресію і довгий час не могла впоратися з собою через втрату дитини.

"Якби все було добре, у нас з Філіпом був би хлопчик. Якщо нічого не вийде, буду народжувати пісні", – висловлювалася з цього приводу сама Пугачова.

Відзначимо, Пугачова так і не змогла народити другу дитину самостійно. Тільки після заміжжя з Галкіним у неї з'явилися маленькі діти. Близнюків Лізу і Гаррі зірковій парі в 2013 році народила сурогатна мати. Пугачовій на той момент було 65 років.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...