Був кулеметником: Родич президента США Кеннеді похизувався військовим квитком ЗСУ (фото)

Член сім'ї одного з президентів США Конор Кеннеді, що воював в Україні у складі Сил оборони України, показав в соціальній мережі свій військовий квиток ЗСУ та розповів історію поранення свого знайомого у Бахмуті. Відповідними фото він поділився 21 серпня в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Конор Кеннеді, який є сином племінника 35-го президента США Джона Кеннеді, захищав Україну у 2022 році - тоді долучився до Сил оборони як кулеметник. У дописі він зокрема показав свій військовий квиток та розповів історію, як його знайомого бойового медика Сил оборони України Майкла Руїза поранили - тому під час боїв у Бахмуті прострелили ногу.

У публікації Кеннеді пише: "Інді (Майкл) був медиком нашої команди. Коли я вперше зустрів його, він прийшов до табору з двома речовими мішками, повними спорядження та медичного обладнання, яке він щойно особисто купив для всіх нас. У нього завжди було з десяток джгутів, і він змусив нас сісти і навчитися ними користуватися. І він подбав про те, щоб у нас був план евакуації, яким би складним він не був, куди б ми не поїхали".


В Україні ідентифікують всіх чоловіків від 16 до 60 років для внесення до реєстру "Оберіг": Що варто знати

субота, 24 серпень 2024, 23:15

В Україні з різних реєстрів сформують перелік усіх громадян України чоловічої статі віком від 16 до 60 років, дані яких повинні бути внесені до реєстру "Оберіг", які підлягають постановці на військовий облік. Про це пише Судово-юридична газета, передаю...

Дешево вже не буде: В Україні ціни на ключовий продукт сильно зростуть

субота, 24 серпень 2024, 22:45

Українцям не варто чекати на дешеву картоплю – сорти, що продаватимуться взимку, коштуватимуть дорожче за нинішні овочі. Ціни в супермаркетах можуть зрости до 35 гривень за кілограм, передають Патріоти України. Про це, як повідомляє Zemliak.com, заявив...