Був кумиром мільйонів: Могилу відомого радянського актора перетворили на звалище (фото)

Керівництво Ваганьковського кладовища, на якому похований актор, вже рік шукає родичів Георгія Віцина.

Могилу знаменитого Георгія Віцина перетворили на звалище - не дивлячись на те, що шанувальники актора, в основному похилого віку, намагаються за нею доглядати. Про це Nation News розповів продюсер Андрій Загорський, передають Патріоти України.

За його словами, керівництво Ваганьковського кладовища, на якому похований актор, вже рік шукає його родичів. Для цього на огорожі могили Віцина навіть повісили табличку з відповідним текстом.

Як виявилося, на могилу актора звалюють квіти з інших поховань, через що вона стала нагадувати звалище. Також вдалося з'ясувати, що керівництво Ваганьковського кладовища приховує інформацію про місце поховання актора. Адміністрація на питання щодо розташування могили лише відмовчується.

Однак, коли журналістам все-таки вдалося знайти могилу Віцина, вони побачили, що на ній практично не було жодної свіжої живої квітки, тільки штучні. Крім того, дивлячись на могилу, можна помітити, що до неї вже дуже давно не приходив ніхто з близьких.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...