Був кумиром мільйонів: Могилу відомого радянського актора перетворили на звалище (фото)

Керівництво Ваганьковського кладовища, на якому похований актор, вже рік шукає родичів Георгія Віцина.

Могилу знаменитого Георгія Віцина перетворили на звалище - не дивлячись на те, що шанувальники актора, в основному похилого віку, намагаються за нею доглядати. Про це Nation News розповів продюсер Андрій Загорський, передають Патріоти України.

За його словами, керівництво Ваганьковського кладовища, на якому похований актор, вже рік шукає його родичів. Для цього на огорожі могили Віцина навіть повісили табличку з відповідним текстом.

Як виявилося, на могилу актора звалюють квіти з інших поховань, через що вона стала нагадувати звалище. Також вдалося з'ясувати, що керівництво Ваганьковського кладовища приховує інформацію про місце поховання актора. Адміністрація на питання щодо розташування могили лише відмовчується.

Однак, коли журналістам все-таки вдалося знайти могилу Віцина, вони побачили, що на ній практично не було жодної свіжої живої квітки, тільки штучні. Крім того, дивлячись на могилу, можна помітити, що до неї вже дуже давно не приходив ніхто з близьких.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....