Був лідером і змалку мріяв стати військовим: Близькі розповіли про 22-річного нацгвардійця, якого на смерть збив суддя Тандир

У місті Тальне Черкаської області 28 травня відбулося прощання з 22-річним співробітником Національної гвардії Вадимом Бондаренком, збитим на смерть під час комендантської години у Києві. У наїзді на молодого бійця підозрюють суддю Макарівського районного суду Олексія Тандира.

Репортаж із панахиди проводило "Суспильне". Журналісти поговорили зі знайомими загиблого, з тими, на чиїх очах він ріс, навчався, з ким жив на одній вулиці: для місцевих мешканців смерть Вадима справжня втрата

"Це був дуже хороший хлопчик, дуже добрий, він мав багато друзів. Завжди займався спортом, для наших вчителів це така трагедія, ми не можемо повірити, що його більше немає", - зі сльозами розповідає педагог зі школи бійця Алла Мельник.

Сергій Кравченко дружив із Вадимом ще змалку, разом вони грали у футбол. Він згадує про нього як про хлопця, який у всьому любив бути першим, і змалку мріяв служити Україні в лавах армії.Труну з тілом воїна, приховану державним прапором України, жителі Тального проводжали стоячи на колінах. Останній шлях мужнього українця був усипаний квітами.

"Ми разом служили, Вадим був найкращим з найкращих. Я дякую батькам і його брату за те, що виховали таку людину", – сказав побратим загиблого нацгвардійця Максим.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...