Був надійною людиною: Представник Верховного Суду України загинув у боях на Курщині (фото)

У боях у Курській області загинув секретар судового засідання Касаційного цивільного суду Верховного Суду, командир мотопіхотного взводу 152-ї ОМБ Володимир Іванов. Про трагічну новину повідомила пресслужба Верховного Суду у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Там розповіли, що чоловік 1984 року народження. Родом з смт Сахновщина Харківської області. З 2019 року почав працювати в Апараті Верховного Суду на посаді секретаря судового засідання управління забезпечення роботи другої судової палати секретаріату Касаційного цивільного суду. В колективі мав авторитет та повагу, був надійним, відзначався організованістю та надзвичайною відповідальністю.

На початку повномасштабної війни у лютому-березні Іванов виконував свій громадянський обов’язок разом із колегами, працівниками Апарату та суддями Верховного Суду, обороняючи будівлю КЦС ВС, чергуючи на території. Наприкінці 2023-го став на захист Батьківщини й добровільно перейшов на військову службу до ЗСУ. Він пишався, що долучився до лав захисників.

"Наприкінці серпня 2024 року, виконуючи бойові завдання на Курському напрямку, Володимир Анатолійович Іванов загинув смертю хоробрих. За майбутнє своєї країни, за кожного з нас він віддав найцінніше – своє життя. У Володимира залишилися батьки, дружина, син і донечка… Вічна пам’ять і вічна слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!", - наголосили у пресслужбі.

Оце так! Ірландія зачиняє двері десятків притулків для українських біженців

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:10

В Ірландії суттєво зменшилася кількість українських біженців, які проживають у наданому державою житлі. За рік із таких приміщень виїхали майже 17,5 тис. людей. Уряд закриває десятки центрів, де надають житло українцям, пише The Irish Times, передають ...

Усе не так, як у Жироні: Ребров розкрив головну проблему Довбика в Італії

п’ятниця, 30 серпень 2024, 20:28

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками про адаптацію форварда Артема Довбика в італійській Ромі, передають Патріоти України. На думку Реброва, Довбику потрібен час, щоб звикнути до стилю Серії А. Минулий сезон нападни...