Був напідпитку і не пускав людей: Охоронця укриття поліклініки в Києві заарештовано

Під час нічної атаки РФ в Києві троє людей загинули, так і не отримавши змоги потрапити до найближчого укриття, розташованого у місцевій поліклініці. За інцидент вже взялася поліція, передають Патріоти України.

Як пише NV, було затримано охоронця укриття. Мешканці розташованих поряд будинків у Деснянському районі столиці розповідали, що упродовж 15-20 хвилин після оголошення тривоги не могли потрапити до укриття, оскільки охоронець не відчиняв двері.

Також повідомляють, що чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння цієї ночі і розпивав алкоголь на робочому місці не вперше.

Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук водночас стверджує, що охоронець нібито намагався відкрити укриття, проте стався вибух. Ткачук також стверджує, що чоловік в лікарні, пише "Суспільне".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...