Був п'яний до чортиків і відмовляється виходити з квартири: Нові подробиці смертельної ДТП за участю Єфремова

Результати тестування на алкоголь російського актора Михайла Єфремова показали, що в момент ДТП він був у стані сильного сп'яніння. Експертиза виявила в крові Єфремова 2,1 проміле алкоголю, повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

"Це верхня межа середнього ступеня сп'яніння, перехід до сильного сп'яніння", - сказано в повідомленні. Концентрація алкоголю в 2,1 проміле досягається, якщо випити приблизно пляшку горілки (0,5-0,7 л, залежно від маси тіла й інших чинників).

Кримінальну справу проти Єфремова перекваліфікували на більш тяжку статтю, яка передбачає до 12 років колонії. В обід за ним приїхала поліція, однак він відмовляється виходити з квартири. Посилається на погане самопочуття.

Актору викликали "швидку", однак, коли лікарі приїхали, він відмовився від огляду. Зараз він залишається в квартирі разом із поліцейськими. За словами рідних, кілька годин тому до нього вже приїжджала приватна "швидка", щоб зробити укол заспокійливого. Зараз Єфремов нібито відсипається.

Уночі актора відпустили під підписку про невиїзд, і він повинен був прийти до 11-ї ранку на допит до слідчого. Однак слідчі дії актор пропустив, так і не з'явившись у відділ.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...