"Був п'яний": Кошовий з "Кварталу" зробив дивне зізнання про одруження (фото)

Зірка студії "Квартал 95" і ведучий "Ліги сміху" Євген Кошовий напередодні Дня Валентина розповів, як зробив пропозицію своїй дружині Ксенії, передають Патріоти України.

Так, за словами зірки, він запропонував майбутній дружині одружитися, будучи в нетверезому стані. Про це повідомили на офіційній сторінці "Кварталу" в Instagram.

"Я зробив пропозицію, коли ми їхали п'яні в таксі на задньому сидінні і цілувалися. Я – досить швидкий хлопець. Познайомилися ми в кінці жовтня, а вже через чотири місяці я промовив: "Давай одружимося". А Ксюша взяла і відразу відповіла: "А давай", – поділився Євген.

Також артист відзначив, що, незважаючи на нестандартні для ситуації умови, для Ксенії пропозиція не стало несподіванкою. "По правді, все до цього вже йшло, ніяких сюрпризів ні для кого не було", – підкреслив він.

Відзначимо, що Євген і Ксенія Кошова більше 12 років живуть разом, подружжя виховує двох дочок Варвару і Серафиму.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...