Був під наркотою і не тільки: З'явилися скандальні подробиці про копа, який збив на смерть сім'ю під Херсоном

Розкрилися скандальні подробиці з біографії поліцейського, який влаштував смертельну ДТП з родиною під Херсоном, де загинула 10-річна дівчинка. Про них написав волонтер Роман Синіцин у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Він був під наркотою, тому на місці відмовився від огляду\огляду. Це додатково стр.1 ст. 130 КУпАП та позбавлення прав. Але прикол в тому, що прав у нього немає взагалі і машина ліва. Папа у Жені, колишній главмусор Херсонщини - Калінін Олександр. Постійно їздить до Криму, у них там нерухомість. Женя або вже звалив в Крим або звалить найближчим часом, якщо тато не вирішить в апеляції (шанси, що не вирішить є, тому що справа резонансна і можуть не взятися)" , - написав волонтер.

Також Синіцин вказав ще на одну цікаву деталь. "По мусорській лінії цю справу покриває дехто Бондаренко Андрій Вікторович - заступник начальника ГУНП в АР Крим (Херсон). Бондаренко всім розповідає, що він людина Аброськіна (перший заступник глави МВС, - прим. ред.) та вирішує все через нього. І по Жені все буде ок. Чому впрягається? Тому що з цим самим Женею Калініним покриває нелегальних таксистів і маршрутки на Крим. Каса там дуже норм", - додав він.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...