Був помічником прокурора Матіоса: Що відомо про співробітника Офісу Генпрокурора, який загинув у новорічну ніч

Біля елітного еко-готелю "Бреч" в Чернігівській області в п'ятницю, 1 січня, був знайдено мертвим співробітника Офісу Генпрокурора України Євгена Котенка, нагадують Патріоти України.

Тіло прокурора було знайдено на відстані близько 500 метрів від готелю, в якому він разом з дружиною Юлією святкував Новий рік. Слідів насильницької смерті на його тілі не виявлено. Ймовірно, він помер від переохолодження.

За попередньою інформацією, Євген Котенко з невідомих причин вийшов з номера готелю близько 2 години ночі. Камера спостереження зафіксувала, як прокурор вийшов з лісу, зупинився і зняв з себе верхній одяг.

Євген Котенко раніше працював старшим помічником військового прокурора Анатолія Матіоса, а наразі очолював відділ звернень громадян Офісу Генерального прокурора. Його дружина також працює в Офісі Генерального прокурора - головним спеціалістом відділу по роботі з кадрами.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...