Був прихильником здорового способу життя: На грецькому острові знайшли тіло британського ведучого, який зник кілька днів тому

На грецькому острові Сімі знайшли мертвим британського телеведучого і прихильника здорового способу життя лікаря Майкла Мослі. Про це повідомив у неділю агентству Reuters заступник мера острова, передають Патріоти України.

67-річний Мослі вважався зниклим безвісти з середи. Він зник після того, як пішов на прогулянку по прибережній стежці в спекотну погоду. Речниця поліції Константина Дімогліду раніше заявила, що тіло людини, якою, як вважають, є Мослі, знайшли в районі Агія Марина, але ідентифікація тіла ще не завершена.

Інший представник поліції сказав, що тіло знайшли на скелястій місцевості, недалеко від моря, спростувавши попередні повідомлення про те, що його знайшли в печері. Поліція розслідує місце події. Про причину смерті британця не повідомляють.

Мослі, який перебував на острові зі своєю дружиною, востаннє бачили живим в обідню пору у середу. Його зникнення спричинило початок пошукової операції. Джерело в поліції повідомило BBC News, що загиблий був мертвий "кілька днів".

Мослі вивчав медицину в Лондоні та отримав кваліфікацію лікаря, а останні кілька десятиліть працював ведучим, документалістом, журналістом і автором. Він відомий телевізійними програмами, зокрема "Довірся мені, я лікар" і подкастом "Just One Thing" на BBC Radio 4.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...