Був свідком на весіллі: НАБУ після обшуку в Будинку футболу вийшло на приятеля сина Луценка

Лариса Сарган вже заявила, що Денис Морозенко не входить у близьке оточення родини Луценків і сам генпрокурор не сприяв його призначенню на посаду у ФФУ.

До можливих зловживань на закупівлі для будівництва полів для футболу зі штучним покриттям може бути причетна людина, пов’язана з сином генерального прокурора Юрія Луценка. Про це журналістам розповіло джерело в Українській асоціації футболу, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 5 червня слідчі НАБУ провели обшуки в кабінетах Будинку футболу. У пошуку документів з будівництва та виготовлення штучних полів вони звернули увагу на Дениса Морозенка (заступник начальника аналітичного відділу Департаменту розвитку ФФУ), так як саме він контролював закупівлю газонного покриття з заводу ФФУ і будівництво майданчиків для футболу за кошти держбюджету.

Джерело також розповіло, що призначенню Морозенка на посаду в ФФУ посприяв Луценко.

“Вся справа в тому, що Денис Морозенко входить у близьке оточення сина генпрокурора Олександра. Саме він був свідком на весіллі сина Луценка”, – сказав співрозмовник.

Тим не менш, прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила, що син Луценка не пов’язаний з діяльністю Української асоціації футболу.

“Це повна маячня”, – сказала вона.

Також Сарган в якості доказу навела той факт, що саме за клопотанням Луценка Солом’янський райсуд Києва дав дозвіл на обшук. Крім того, вона додала, що Морозенко не входить у близьке оточення сина Луценка і сам генпрокурор не сприяв його призначенню на посаду у ФФУ.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...