"Був такий шок, що просто жесть": У Вінниці педагог погрожувала відрізати статевий орган хлопчикові з синдромом Дауна (відео)

У Вінниці педагог погрожувала відрізати статевий орган хлопчикові з інвалідністю. Про це йдеться у сюжеті ТСН. На кадрах з камери відеоспостереження видно, як асистентка вчителя знущається і б'є хлопчика з синдромом Дауна, передають Патріоти України.

"У мене був такий шок, що просто жесть. Він у мене невербальний, розповісти все не може, але, коли він приходив до школи І бачив її, він не хотів йти на урок", - розповіла мати дитини Наталія Парахіна.

У школі та Департаменті освіти розпочали службове розслідування, проте жінка одразу пішла відпустку. Розслідування буде продовжено, коли вона повернеться.

У поліції теж почали перевірку, але ознак кримінального злочину не виявили. А ось чи був це булінг, поки не знають. Мати хлопчика розповіла, що поки не збирається забирати його з цієї школи. А на вчительку подаватиме до суду.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...