Був тверезий: У Сумах чоловік потрощив десяток авто, вікна банків та магазину через... "сімейні проблеми" (відео)

Ані алкоголю, ані наркотиків у крові чоловіка не виявили.

У Сумах 32-річний чоловік за 40 хвилин розтрощив щонайменше 10 автомобілів, розбив вікна кількох банків та однієї крамниці, повідомляють Патріоти України.

Камери спостереження зафіксували, як невідомий відривав бокові люстерка у машин, бив ногами двері та трощив вікна. Власники пошкоджених авто не встигали заскочити його на гарячому, бо той швидко тікав і далі продовжував трощити усе на своєму шляху.

Після автівок чоловік перейшов на будівлі. Він бруківкою розбив вікна у трьох банківських установах, а потім почав жбурляти каміння у вітрини магазинів. Затримати вандала вдалося завдяки описам перехожих. Експертиза ані алкоголю, ані наркотиків у крові чоловіка не виявила.

У скоєному затриманий зізнався, однак про причини патрульним розповісти не зміг, кажучи, що не знає, навіщо це робив. Лише згодом у відділку поліції пояснив, що його нібито довели: нерви не витримали після сварки.

"Чоловік пояснив свої дії тим, що у нього проблеми в родині. Він був дуже роздратований та стурбований, тож коли вийшов на вулицю, почав трощити все навкруги", - розповів речник поліції Сумщини Володимир Крупецьких.

За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі, а також доведеться відшкодовувати збитки, які потерпілі поки підраховують.

Джерело: ТСН.ua

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...