Був тверезим: Поярков розповів про обставини ДТП

Художник та шоумен Сергій Поярков, який в середу потрапив у ДТП у Києві, не помітив водія, що їхав йому назустріч. Водночас блогер наголосив, що рухався на зелений сигнал світлофору та був тверезим, зазначають Патріоти України.

"Я їхав на зелений, він їхав на зелений. Мені треба було його пропустити, і він по дотичній вдарив мене. Це звичайне ДТП. Водій зустрічної автівки не був пристебнутий, через що дістав травму голови", – сказав Поярков.

Чоловіка забрала "швидка", однак він зміг залишити свою машину самостійно. Сам Поярков лишився неушкодженим і пройшов перевірку на алкотестері на місці аварії. Він висловив подив через увагу до цієї "звичайної автопригоди". На його думку, увага від серйозніших ДТП, в які потрапляють представники влади, навпаки відволікається.

"Звідки стільки уваги до звичайного ДТП без виняткових обставин, особливо з боку каналів і джерел, пов'язаних з Офісом президента? Навіть поліція дивується. Там таке перехрестя: або обидва їдуть на зелений, або обидва їдуть на червоний. Я завтикав, так, але був тверезий. Я не побачив його вночі – фари засліпили, поворот. Треба було пропустити. Там немає якихось каліцтв, немає нічого. Лише пошкоджені дві машини", – додав художник.

Він нагадав про нещодавнє ДТП із нардепом від "Слуги народу" Олександром Трухіним, який не зміг надати підтвердження того, що перебував за кермом у тверезому стані.

"Президент каже, що кожен може потрапити в ДТП. У нас політика подвійних стандартів. Чому Трухін не може показати довідку, а нардеп Гео Лерос має кримінальну справу, нічого не зробивши?", – зазначив Поярков.

Поярков на позашляховику Toyota протаранив автомобіль Skoda. ДТП трапилася увечері в середу, 17 листопада, на вулиці Кирилівській в Подільському районі Києва. Поярков не постраждав, водій легковика - у лікарні з травмою голови.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...