Був тверезим: Спливли несподівані результати експертизи стрільця з Житомирщини, який вбив сімох осіб (відео)

Перші 20 експертиз, проведені у слідстві щодо вбивства сімох осіб власником ставка на Житомирщині, підтвердили, що в момент злочину підозрюваний Анатолій Захаренко був тверезим та осудним. Про це під час брифінгу заявив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Олійник, повідомляє регіональна прес-служба правоохоронного органу, передають Патріоти України.

Він наголосив, що у крові затриманого взагалі не було виявлено алкоголю. "Відповідно до довідки лікаря-нарколога від 22 травня, у крові підозрюваного алкоголю не виявлено. Крім цього, у межах кримінального провадження було призначено комісійну судову психолого-психіатричну експертизу підозрюваному та вже отримано висновок експерта. Відповідно до висновку фахівців підозрюваний міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними й нині", – сказав Олійник.

Начальник ГУНП в Житомирській області також підкреслив, що за своїм психічним станом чоловік не потребує застосування будь-яких примусових заходів медичного характеру. За словами правоохоронця, слідчі під час подальшого досудового розслідування працюють над кількома версіями для встановлення об’єктивних причин конфлікту.

Одна із них – сварка між підозрюваним та двома чоловіками, які приїхали до нього в гості вперше та дорікнули проживанням на території Росії й ігноруванням участі в АТО. Також у поліції зазначили, що терміни досудового розслідування та тримання підозрюваного під вартою має бути подовжено. Причина цього – необхідність достатнього часу для проведення всіх необхідних експертиз.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...