Був тверезим: Спливли несподівані результати експертизи стрільця з Житомирщини, який вбив сімох осіб (відео)

Перші 20 експертиз, проведені у слідстві щодо вбивства сімох осіб власником ставка на Житомирщині, підтвердили, що в момент злочину підозрюваний Анатолій Захаренко був тверезим та осудним. Про це під час брифінгу заявив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Олійник, повідомляє регіональна прес-служба правоохоронного органу, передають Патріоти України.

Він наголосив, що у крові затриманого взагалі не було виявлено алкоголю. "Відповідно до довідки лікаря-нарколога від 22 травня, у крові підозрюваного алкоголю не виявлено. Крім цього, у межах кримінального провадження було призначено комісійну судову психолого-психіатричну експертизу підозрюваному та вже отримано висновок експерта. Відповідно до висновку фахівців підозрюваний міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними й нині", – сказав Олійник.

Начальник ГУНП в Житомирській області також підкреслив, що за своїм психічним станом чоловік не потребує застосування будь-яких примусових заходів медичного характеру. За словами правоохоронця, слідчі під час подальшого досудового розслідування працюють над кількома версіями для встановлення об’єктивних причин конфлікту.

Одна із них – сварка між підозрюваним та двома чоловіками, які приїхали до нього в гості вперше та дорікнули проживанням на території Росії й ігноруванням участі в АТО. Також у поліції зазначили, що терміни досудового розслідування та тримання підозрюваного під вартою має бути подовжено. Причина цього – необхідність достатнього часу для проведення всіх необхідних експертиз.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...