Був тиск з боку однолітків: Українська співачка розповіла про складнощі материнства в 17 років

Нині старшій дочці співачки вже 21 рік.

Тоня Матвієнко народила первістка зовсім ще юної - їй тоді тільки виповнилося 17 років. Співачка каже, що бути молодою мамою - непросто, але вона змогла подолати всі труднощі завдяки підтримці своїх близьких. Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Свій пост Тоня присвятила всім матерям-одиначкам, які залишилися без підтримки рідних. Знаменитість також опублікувала кілька архівних фото, на яких зображена з маленькою Уляною і своєї знаменитою мамою.

"Сьогодні я хочу підняти дуже важливу тему. Напевно, всі ви знаєте, що я народила Уляну, старшу, в 17 років. Мені тоді було дуже важко, - згадує Тоня. - По-перше, морально - відчувала тиск з боку однолітків, лікарів і суспільства в цілому ... По-друге, не було фінансової можливості дати дитині все необхідне. На щастя, на допомогу прийшли батьки. Мені пощастило, що рідні були поруч, але, на жаль, бувають окремі випадки, коли молоді мами потребують підтримки ззовні. Це, перш за все, матері-одиночки. Саме їм я і присвячую цей пост".

Нині Уляні 21 рік. Про батька юної дівчини майже нічого не відомо - співачка вважає за краще не розповідати про нього.

Сьогодні Тоня Матвієнко виховує ще одну доньку, яку народила від музиканта Арсена Мірзояна. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі - легендарної співачки Ніни Матвієнко.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...