Був у костюмі супермена: Затримали підозрюваного у потрійному вбивстві в Слов'янську (фото)

Кілька днів убивця переховувався у знайомих.

За версією слідчих, 26-річний чоловік під час сварки задушив свого 56-річного знайомого, а потім, позбуваючись свідків, зарізав його співмешканку і матір. Про це повідомляє поліція Донецької області, інформують Патріоти України.

Вбивство сім'ї сталося 19 грудня: труп чоловіка комунальники знайшли за гаражами, тіла жінок виявили у квартирі. "Поліцейські встановили, що напередодні потерпілий запросив до себе в гості 26-річного знайомого. Дорогою до магазину між ними виникла сварка, під час якої гість задушив чоловіка мотузкою і сховав його тіло біля гаражів. Щоб прибрати свідків, зловмисник повернувся в квартиру і вбив рідних загиблого - 54-річну співмешканку і матір, перерізавши їм горло", - йдеться в повідомленні поліції.

Ці кілька днів убивця переховувався у знайомих, додали поліцейські. На опублікованих ними фотографіях видно, що під час затримання підозрюваний був у костюмі Супермена. Детективи розслідують провадження за п. 1 ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...