Був у пекельній гарячій точці: Під час спецзавдання загинув 27-річний розвідник Руслан Шеремет

На одній із ділянок південного фронту 7 червня смертю хоробрих загинув 27-річний розвідник Руслан Шеремет (позивний "Присутній") із Житомирської області. Під час виконання спецзавдання Герой отримав поранення, несумісні з життям, передають Патріоти України.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про трагедію на своїй сторінці вTelegram. "Побратими характеризують його запального в бою і меланхолійного у миру. Формула "libero e moschetto" ("книга і мушкет") ідеально виражалася в його світоглядних орієнтирах", – сказано в пості.

Побратими Героя з Тактичної групи "Реванш" повідомили, що Шеремета вдома не дочекалися бабуся, батьки та юна сестричка, а також кохана дівчина.Воїни назвали загиблого соратника романтиком, християнином і патріотом, воїном-революціонером.

"На барикадах або окопах, у перервах між сутичкою, він міг абсолютно незворушно заглибитися в книгу. Спів ранкової пташки і тріск ворожих куль над головою були для нього музикою одного жанру", – сказано в повідомленні.

На сторінці у Facebook Чоповицька громада Житомирської області, звідки родом Герой, також повідомила про трагедію. У пості сказано, що українця не стало "в пекельній гарячій точці".

29 жовтня 2023 року йому мало виповнитися 28 років. В ОТГ додали, що воїн пішов захищати рідну землю від ворогів із перших днів війни. "Ніколи не забудемо й не пробачимо! Вічна слава Герою", – написали представники громади.


"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...