Був у родині єдиним сином та опорою: У боях за Україну загинув 26-річний захисник з Прикарпаття

Захищаючи незалежність України, загинув військовослужбовець ЗСУ з Прикарпаття Андрій Кваснишин. Він був єдиним сином своїх батьків. Життя 26-річного захисника обірвалося 27 березня, повідомили у Болехівській міській раді, передають Патріоти України.

Андрій Кваснишин встав на захист Батьківщини в минулому році. Він служив стрільцем стрілецького відділення відповідних взводу та роти у військовій частині ЗСУ, яка дислокувалася на Запоріжжі - на околиці села Малинівка Пологівського району.

Хлопець народився 30 жовтня 1996 року в місті Болехів Івано-Франківської області. Там він виріс і навчався у школі.

"Хлопець був у родині єдиним сином, опорою та розрадою для матері... для багатьох з нас Андрій був хорошим другом, якого ми поважали і любили. Всі пам'ятають його добрим, завжди усміхненим. Там, де був Андрій, завжди була хороша і позитивна атмосфера", - йдеться у повідомленні.

У Болехівській міськраді висловили щирі співчуття рідним і близьким Героя. "Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей важкий біль втрати найдорожчої людини", - додали у міськраді.

Де служитимуть обмежено придатні: Названо три варіанти служби для чоловіків із проблемним здоров'ям

вівторок, 30 квітень 2024, 6:22

В Україні 4 травня скасують статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. Чоловіки, залежно від стану здоров'я, після проходження ВЛК будуть або "придатними", або "не придатними", передають Патріоти України. Усіх придатних, зі свого боку, под...

Що таке реєстр "Оберіг", які дані про військовозобов’язаних туди вносять і хто матиме доступ - роз'яснення

вівторок, 30 квітень 2024, 5:58

В Україні працює реєстр "Оберіг", який має на меті вести військовий облік в електронному режимі. Система збирає інформацію про військовозобов'язаних включно з контактними, персональними даними, зокрема про сімейний стан, освіту, батьків і не тільки, пе...