Був у цивільному одязі, із сокирою в руках: Стало відомо, як у Харкові затримали збитого путінського льотчика

У Харкові військовослужбовці Національної гвардії затримали льотчика-рашиста, збитого над містом ще тиждень тому. Весь цей час окупант «косив» під місцевого жителя і жив у занедбаному будинку на околиці міста. Про це журналісти ТСН розповіли у рамках спільного інформаційного марафону UA Разом, передають Патріоти України.

З'ясувалося, що після того, як літак був збитий засобами протиповітряної оборони, пілотові вдалося катапультуватись. Перші спроби його виявити не мали успіху. Однак незабаром він сам видав себе, запустивши в небо світлову ракету як знак для «своїх». Після прибуття правоохоронців на місце вони виявили росіянина із сокирою в руках.

«Він був без зброї, мав лише гранати, але вусики були відігнути, тобто мав намір захищатися. За той день він скинув 8 бомб безпосередньо по Харкову. І він розумів, куди він кидає, куди скидає (бомби. — Авт.). Він заступник командира частини, тобто все чудово розумів», — розповів нацгвардієць із позивним «Койотом».

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...