Був вдягнений у білизну та шкарпетки ЗСУ: Українські військові взяли в полон підполковника окупантів

ЗСУ взяли в полон підполковника окупантів. Він був одягнутий у спідню білизну й шкарпетки Збройних Сил України. Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Відомо, що ЗСУ взяли у полон 39 -річного Кошеля Олександра Олеговича, підполковника РФ з Владікавказа у республіці Північна Осетія.

Одразу після взяття Кошеля в полон, росіяни кинули значні сили, намагаючись його визволити. У тому числі підняли авіацію, яка завдала вогневого удару по наших штурмовиках. Однак ніхто внаслідок ворожого вогню не постраждав, полоненого доправили в безпечне тилове місце.

Під час особистого огляду бійці бригади ЗСУ з подивом виявили, що підполковник Кошель носить спідню білизну й шкарпетки з позначками "Збройні Сили України".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...