Був волонтером, має грамоту: Що відомо про спільника луцького терориста (фото)

Чоловік був дуже незадоволений політикою нинішнього президента та його оточення.

Дмитро Михайленко, якого поліція називає "можливим спільником луцького терориста", раніше був волонтером в зоні АТО і вижив у аварії. Про це пише видання NewsRoom, посилаючись на телефонну розмову з мамою чоловіка, передають Патріоти України.

Як розповіла Тетяна Миколаївна, її син завжди цікавився технікою і першу освіту отримував в НТУ "Харківський політехнічний інститут". Під час навчання він потрапив в ДТП, в результаті якої отримав травми печінки і ніг. Потерпілий переніс сім операцій, в тому числі заміну зв'язок коліна на штучні.

"Після того, що сталося він став дуже запальним. Хоча навчання не кинув, ходив на пари навіть на милицях. Десь п'ять років у нього була інвалідність, але її потрібно було весь час продовжувати і Діма не захотів. Говорив, що він не інвалід. Потім вирішив знову вчитися і вступив в "Інжек", - розповідає жінка.

Будинок, де живе Дмитро. Фото: NewsRoom

Крім цього, мама чоловіка розповіла, що у вільний час харків'янин займався колекціонуванням предметів часів Другої світової війни. Він часто їздив на барахолки, щоб знайти ордена та інші артефакти. Але зброї серед його експонатів жінка не бачила. У 2014 році чоловік дуже близько до серця сприйняв початок війни і вирішив попроситися на службу.

"Він пішов у військкомат. Я йому ще говорила: "Куди тобі з твоїм здоров'ям, Діма?". Там йому пообіцяли, що викличуть, але ніхто так і не подзвонив. Тоді він зайнявся волонтерством, разом з хлопцями купували ящиками сигарети, яйця, консерви і возили в Дебальцеве. Йому навіть грамоту за це дали", - говорить Тетяна Миколаївна.

Дмитро Михайленко. Фото: NewsRoom.

Останнім часом, розповідає жінка, Дмитро став часто нервувати. Він був незадоволений ситуацією в країні і вважав, що нинішній президент веде її в неправильному напрямку. Однак, стверджує мама, про те, що у нього можуть зберігатися гранати та інші боєприпаси, вона навіть не здогадувалася.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...