Був визнаний мертвим: Чоловік ожив, коли машина швидкої допомоги... наїхала на вибоїну (фото)

В Індії визнане лікарями мертвим "тіло" Даршана Сінгха Брара везли з Патіали в його дім поблизу Карнала, де вже зібралися скорботні родичі, було розкладено їжу і все було готово для його похорону, коли машина швидкої допомоги потрапила у вибоїну і чоловік подав ознаки життя. Про це пише NDTV, передають Патріоти України.

За словами членів сім'ї, онук 80-річного старого, який повертався додому з тілом, помітив, як він поворухнув рукою після того, як автомобіль в'їхав у яму.

Вибоїни на дорозі, які викликають найрізноманітніші почуття — від роздратування і невдоволення до травм і навіть смертей, — виявилися буквально порятунком для 80-річного чоловіка зі штату Харьяна. Онук чоловіка, який перебував із ним у машині швидкої допомоги, помітив, як дід ворушить рукою і відчув серцебиття. Він одразу ж попросив водія швидкої допомоги вирушити до найближчої лікарні. Там лікарі визнали його живим.

Зараз 80-річний кардіолог перебуває на лікуванні в лікарні в Карналі, де його стан оцінюють як критичний. Сім'я назвала те, що трапилося, дивом і сподівається на швидке одужання.

Один з онуків Брара, Балван Сінгх, розповів, що його дід перебував на апараті штучної вентиляції легенів чотири дні, а в четвер уранці (11 січня) лікарі повідомили, що його серцебиття припинилося. Чоловіка відключили від апарату штучної вентиляції легенів і оголосили мертвим.

Коли машина швидкої допомоги під'їжджала до села Дханд у штаті Харіана, вона потрапила у вибоїну, і брат Балвана помітив, що Брар поворухнув рукою. Здивований, він перевірив серцебиття і зрозумівши, що його дід живий, попросив їхати в лікарню. За словами членів сім'ї, лікарі підтвердили, що чоловік усе ще живий і дихає.

"Це диво. Тепер ми сподіваємося, що мій дідусь скоро видужає. Усі, хто зібрався оплакати його смерть, привітали нас, і ми попросили їх покуштувати приготовану нами їжу. З Божої милості він зараз дихає, і ми сподіваємося, що йому стане краще", — розповів онук.

Наразі Брар перебуває в лікарні NP Rawal у Карналі та дихає самостійно. Він усе ще в критичному стані та перебуває у відділенні інтенсивної терапії. "Дихання ускладнене, тому що в нього інфекція в грудях", — зазначив лікар.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...