Був заручений та мріяв про весілля: Під Харковом попрощалися із загиблим під Авдіївкою бійцем ЗСУ

Батько Германа Броднікова так само загинув на війні.

Герман Бродніков. Фото: соцмережі.

У неділю, 10 листопада, в Харківській області попрощалися з Германом Бродніковим, загиблим в результаті ворожого обстрілу біля Авдіївки на Донбасі, передають Патріоти України.

Прощання пройшло на території 92-ї окремої механізованої бригади, в якій служив загиблий. Бродніков був родом з Чугуєва і провести його в останню путь прийшли сотні друзів, родичів і знайомих. Ховали хлопця в закритій труні.
За словами його бойових товаришів, 23-річний Герман завжди був життєрадісним, відзначався особливим патріотизмом і відповідальністю. Незадовго до смерті він заручився. Планував піти в невелику відпустку і одружитися.
Бродніков воював на передовій з 2016 року. У загиблого залишилися мама, сестра і дівчина. Батько Германа так само загинув в зоні АТО.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...